Wij werken in opdracht van onze klant en de wensen van onze klanten staan voorop. In overleg met jou zijn we ervan overtuigd de beste oplossing te kiezen voor u en uw portemonnee. Multigreen Solar is jouw betrouwbare gesprekspartner en wij zorgen ervoor dat u gegarandeerd stroom bespaart met de zonnepanelen van uw wens.

Door onze opgedane kennis zijn we in staat om constructief mee te denken met de klant en komen we altijd tot een goede oplossing. Ook al wijzigen de plannen tijdens de installatie, zijn we altijd in staat om in overleg tot een goede oplossing te komen.

Onze adviseur beschikken over de laatste toepassingen op het gebied van zonne-energie.

Onze diepgaande kennis en ervaring stelt ons in staat om tot de beste keuze te komen voor elk gewenst budget. Daarnaast beschikken we ook over een eigen installatie team. Ons installatie team beschikt over jarenlange ervaring in de installatie techniek en heeft honderden leggingen uitgevoerd door heel Nederland. We kunnen zowel de zakelijke markt als de particulieren bedienen.

Onze werkwijze simpel uitgelegd

Multigreen Solar heeft een aantal adviseurs die volgens afspraak bij jou langskomt voor een orienterend gesprek.  Vervolgens gaan we jou wensen en eisen verwerken in een passende offerte. Daarna komt ons eigen installatie team om de gehele installatie volgens afspraak op te leveren.

Neem contact op!

Orienterend gesprek

Volgens afspraak komen we langs

Samen met onze professionele adviseurs nemen alle relevante informatie mee in ons gesprek en verwerken dit in een passende offerte.

Offerte

Opmaken van offerte

Na het orienterend gesprek maken wij een gedetailleerde offerte op. Deze wordt door ons toegelicht in de offerte maar kunnen dit ook in een extra gesprek nader toelichten.

Installatie

Eigen team

Ons eigen installatie team komt de legging volgens afspraak uitvoeren. Ons team heeft jarenlange ervaring en kan ook afwijkingen ter plekke oplossen in samenspraak met jou.