Ook voor zakelijke klanten biedt multigreen solar voldoende mogelijkheden

shutterstock_FC00015-compressorZakelijk project

Voor bedrijven, instellingen en overheden verzorgt Multigreen Solar het advies, ontwerp, uitvoer en beheer van zonne-energie projecten. De volgende aspecten komen aan bod:
– Investerings aspecten
– Fiscale aspecten
– Organisatorische aspecten
– Beheersmatige aspecten

Waarom bedrijfsmatig zonne-energie?

Uit ervaring zien we dat we voor onze zakelijke klanten veel aan het rekenen en tekenen zijn. Dat betekent dat er informatie behoefte is aan een goede technische onderbouwing en een heldere financiele analyse.

Een zakelijke investering wordt veelal gedaan om op energiekosten te besparen, te voldoen aan geldende normen (zoals EPC) of om iets te doen voor het milieu. V.w.b. de laatste reden geldt ook dat status een rol speelt in de beslissing om duurzaam te investeren.
Tegelijkertijd kan er geld verdiend worden (rendement) met bijvoorbeeld zonnepanelen. Een rendement van 5-6% op uw vermogen is realistisch.

 

Ook de overheid draagt haar steentje bij als het gaat om verduurzaming. De Energie Investerings Aftrek (EIA) is een mooie fiscale regeling waarmee u 41,5% van uw investering kunt aftrekken.

 

Onze opdrachtgevers ontzorgen. Dat is waar we goed in zijn!

Ieder project is een maatwerk project. De voorbereiding en uitvoering daarvan kunt u gerust aan ons over laten. Wij denken dat een degelijke voorbereiding (met de nadruk op timing van gevraagde specialismes) niet alleen kwaliteit in het proces geeft maar ook inhoudelijk kwaliteit toevoegt.

 

Kwaliteit die nodig is om duurzame systemen jaren lang mee te laten gaan!
Daarbovenop geven we vanaf 2015 opbrengstgaranties in kWh op zonnepanelen.

 

Energieadviseur

Een aanvullende dienst van Multigreen Solar  is de inzet van een energie adviseur. We geven energetisch inzicht en daarnaast bekijken we hoe het gebouw gebruikt wordt. Middels de VABI werkmethodiek wordt een rapport opgemaakt en ontvangt u een EPA-label. Naast een EPA-labeling wordt in het rapport geadviseerd en geoffreerd welke oplossingen voor u het meest interessant zijn.

In de uitvoering fungeert Multigreen Solar als groene aannemer waardoor we oplossingen als isolatie en HR++ glas mee kunnen nemen.