AEG Zonnepanelen

Het kwaliteit merk AEG bestaat meer dan 125 jaar en is een belangrijke speler op de elektronica markt.
Al enige jaren begeven zij zich als AEG power solutions op de PV markt.

Goedkope én goede zonnepanelen? AEG!

In eerste instantie met omvormers voor met name de commerciële (grote) velden maar sinds enige jaren niet onverdienstelijk met kleinere inverters voor de particuliere markt. Daarnaast produceert AEG smelt machines voor ingots.  Ingots is hét basisproduct voor wafers, waarvan zonnecellen worden gemaakt.

Na enige jaren van onrust op met name de Duitse markt van zonnepanelenproducenten komt het eigen zonnepaneel van AEG beschikbaar voor de particuliere markt.

Buiten dat wij het merk AEG kennen als een betrouwbaar Duits kwaliteitsproduct is het ook een innovatief bedrijf dat met duurzame energieoplossingen in de meest brede zin een bijdrage leveren aan  een betere wereld.

AEG Power Solutions is onderdeel van het beursgenoteerde 3W Power  S.A. en houd kantoor in Zwanenburg, Netherlands.

BISOL Zonnepanelen

zarek icon Made in Europe zarek icon Alle relevante certificaten
zarek icon Laag gewicht – 18,5 kg zarek icon Minimale degradatie

De kristallijne fotovoltaïsche zonnepanelen van BISOL genieten internationaal aanzien om hun uitstekende energieopbrengsten, hun hoogwaardige kwaliteit  en hun esthetisch design. Alle producten ondergaan doorheen elke stap van het productieproces strenge kwaliteitscontroles zodat ze meer opbrengen en een langere levenscyclus hebben. De panelen worden op het einde van het productieproces voorgesorteerd op basis van hun electrische eigenschappen, waardoor systeemverliezen door »mismatch« ¨van zonnepanelen kunnen verminderd worden tot 70%.

LG Zonnepanelen

LG Electronics is een wereldwijde marktleider en technologische innovator op het gebied van elektronica, informatie en communicatie producten. Momenteel hebben zij verdeeld over 118 bedrijven 87.000 medewerkers. LG heeft ook een kantoor in Nederland. LG had in 2012 € 36,72 miljard. Waar Yingly € 1,38 miljard noteerde. Als toekomstgericht bedrijf richt LG zich op de technologie van hernieuwbare energie en breidt dit verder uit. Het volledige assortiment van kwalitatief hoogwaardige zonne-energieproducten wordt geproduceerd in Korea.

DE LOGISCHE KEUZE VOOR DE BESTE ZONNEPANELEN:
LG SOLAR!

Een waardevolle investering in zonne-energie systemen is mede afhankelijk van het merk zonnepanelen dat u kiest. In eerste instantie lijken panelen erg op elkaar. De hoogstaande modules van LG zijn wel van uitzonderlijke kwaliteit wat we ook wel terugvinden in de prijs. Maar zorgvuldige selectie van uw panelen is een wél keuze voor de komende 25 jaar.

Garanties

LG Solar biedt de volgende zekerheden:

 • 10+2 jaar productgarantie
 • 25 jaar lineaire vermogensgarantie
 • Positieve tolerantie 0-3%
 • EL-test op microcracks
 • Verkozen tot Top Brand PV in 2013, 2014 en 2015
 • NeOn-type mono kristallijn

LG Mono NeON en LG MonoX-2 bieden meer vermogen en opbrengst per vierkant meter zonnepaneel dan standaard zonnepanelen. Een LG zonnepaneel met de afmeting van 164×100 cm heeft een vermogen van 290Wp tot 305Wp en 280-290Wp. LG zonnepanelen hebben een efficiëntie van 18,3%. De zonnecellen die LG maakt maken gebruik van de zogenaamde N-type technologie. Tevens reflecteren de zonnecellen het zonlicht aan de achterzijde van de zonnecel waardoor zonlicht opnieuw wordt opgevangen en wordt omgezet in elektriciteit.

Cello Technology

LG zonnepanelen hebben een prachtig design. De aluminium draden (busbars) zichtbaar op conventionele zonnepanelen zijn vervangen door dunne ronde draden. Dit geeft een mooi strak zwart uiterlijk van de zonnecel. Een LG-Solar zonnepaneel maakt het predicaat High-End product volledig waar.

Verbeterde mechanische belasting:

 • Belasting voorkant: tot 6.000 Pa
 • Belasting achterkant: tot 5.400 Pa

Atersa Zonnepanelen

Atersa is een Spaanse leverancier van zonnepanelen met meer dan 30 jaar ervaring en 200 gekwalificeerde professionals. Atersa is een pionier in Spanje op het gebied van fotovoltaïsche zonne-energie. De Spaanse dochteronderneming van Elecnor Group komt voort uit een fusie tussen Elecsol en Atesol die werden opgericht in 1979. De fusie was in 1983 een feit. Met de fabriek in Valencia is een jaarlijkse productiecapaciteit van 344 MegaWatt gemoeid. Atersa produceert haar zonnepanelen in Spanje, maar levert de panelen wereldwijd. Het hoofdkantoor is gevestigd in Madrid, Spanje.

Het grootste project van Astronergy vind je in Jordanië. Hier werd in april 2015 een project van 2,18 MegaWatt gerealiseerd. Dit is tevens het eerste project ooit in Jordanië op het gebied van zonnepanelen.

Productgarantie: tot 10 jaar

Atersa levert:

 • Monokristallijne panelen
 • Polykristallijne panelen
 • Indak (SolRif) panelen

Liever een ander merk?

Multigreen Solar heeft ook vele andere merken op voorraad. Neem contact op met onze adviseurs voor een gedegen advies!